Hårborttagning med laser i Uppsala

  • Världens snabbaste, starkaste och mest effektiva laser för hårborttagning
  • Behandlar ALLA hudtyper (ljusa som mörka)
  • Representerar den nya guldstandarden för hårborttagning med 3 våglängder
  • Bland de första kliniker med denna laser i Sverige
hårborttagning med laser i uppsala

Generande hårväxt, för mycket hår, ojämn hårväxt? Anledningen till att vilja ta bort hår permanent är många men oavsett varför du vill ta bort ditt hår permanent så har vi en permanent lösning för det. Många rakar, plockar eller vaxar idag bort oönskat hår vilket kan leda till irritation och en upplevelse av ökad hårväxt samtidigt som håret vid dessa behandlingar inte försvinner permanent utan kommer tillbaka.
Det finns flera metoder att använda för hårborttagning men ingen metod är så effektiv, skonsam och snabb som laser då du faktiskt får ett permanent resultat på de hårsäckar som vi ”skjuter” på. 

Är permanent hårborttagning billigt?

De flesta anser att hårborttagning med laser vara en betydande besparing över de kombinerade kostnaderna för rakning, vaxning och andra behandlingar … och man sparar tid och energi för att ta bort oönskat hår. Priset för permanent hårborttagning beror på det område som ska behandlas. Behandlingskostnaden börjar från 499 kr per behandling.

 

Varför välja laser?

Vi arbetar med både diodlaser och IPL vid permanent hårborttagning men använder laser på de allra flesta. Laser och IPL fungerar exakt likadant, dvs ljuset absorberas av pigmentet i hårsäcken där det genom att omvandlas till hög värme, ca 70 grader, förstör hårcellerna i hårsäcken. Men en laser är fokuserat och man får bättre resultat i längden. IPL är ljuset diffus och därför går mycket av energin förlorat.

Hur många behandlingar krävs?

Antal behandlingssessioner varierar från person till person beroende på flera andra faktorer som hårfärg, hudfärg, ärftliga faktorer mm. Generellt är det mellan 5-8 behandlingar men en del kan behöva flera behandlingar.

Faktorer som spelar in är bland annat hur mycket hår du har från början, hårfärg, kontrast mellan hud och hår och tjocklek på hårstrån. Dina grundförutsättningar samt ärftliga faktorer är därmed väldigt avgörande för hur många behandlingar som krävs. Även hormonella förändringar i kroppen påverkar resultat starkt, dvs en hormonell obalans eller rubbning kan leda till att nytt hår börjar växa på redan behandlade områden.

 

Hårborttagning med laser

VARFÖR ESTETIKLASER FÖR PERMANENT HÅRBORTTAGNING?

Med modern utrustning tillsammans med över 25000 samlad erfarenhet av laserbehandlingar ger dig både säkerhet och trygghet hos oss på Estetiklaserklinik.

Gjorde permanent hårborttagning med Estetiklaser. Ett tryggt och gott bemötande då jag var orolig för smärta. Resultatet är också över förväntan. Kommer tillbaka ❤️

Henna

Frågor och svar om

PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED LASER

En laser producerar en stråle med starkt koncentrerat ljus. Lyset som emitteras av diodlasern absorberas väl av pigmentet (melanin) i hårfollikeln. Då passeras laserpulsen genom huden i en bråkdel av en sekund, bara tillräckligt lång för att värma upp håret och förstöra follikelns förmåga att växa igen. Resultatet: permanent hårreduktion i behandlingsområdet. 
Det som skiljer sig mellan laser och IPL SHR eller IPL är ljusets riktning. IPL är intensivt pulserande ljus som sprider sig och laser är ett rakt riktat ljus med samlade strålar. Vilken metod som passar just dig bäst avgör vi när du kommer för en konsultation. Oftast väljer vi laser för behandling om din hud tål det men har du exempelvis mycket pigment i huden är IPL säkrare och mer effektivt.
Att priset på permanent hårborttagning är så olika beror bland annat på vilken utrustning laserkliniken ifråga använder sig av, det finns enkla och billiga där man behöver flera behandlingar eller mer avancerade och dyra där man behöver färre behandlingar. Vi är några få i Sverige som erbjuder denna nya teknik som är bland marknadens mest avancerade lasermaskin med 3 våglängder för alla hudtyper och hårtyper.Vår lasermaskin kommer från ledande tillverkare som är bland marknaden kända märken tack vare hög teknologi och många certifikat inom EU och FDA.
Antal behandlingssessioner varierar från person till person beroende på flera andra faktorer som hårfärg, hudfärg, ärftliga faktorer mm. Generellt är det mellan 5-8 behandlingar men en del kan behöva flera behandlingar. Vanligtvis sker behandlingarna med 4-10 veckors mellanrum. Det beror på hur snabbt ditt hår växer och vad det är för område du vill behandla.
Komplikationer är mycket sällsynta och beror också till stor del på hur känslig din hud är samt hur mycket pigment du har. Du ska vara helt frisk vid behandlingstillfället. Efter behandling blir huden röd och kan även bli lite svullen. Detta brukar lägga sig på någon eller några timmar. Du kan behandla alla ytor på kroppen såsom ansikte, ben, bikini, rygg, mage, svank, bröst, armhålor, etc. På Estetiklaserklinik är permanent hårborttagning ett av våra största och viktigaste områden och vi satsar på noggrannhet, renlighet, högsta service och bra resultat.

Före och efter bild på

PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED LASER

FÖRE efter hårborttagning1FÖRE efter hårborttagning1
FÖRE EFTER HÅR LASER1FÖRE EFTER HÅR LASER2