Ansiktslyft med Hifu utan kirurgi med 3D teknik i Uppsala

  • Det mest heta behandlingen I Europa just nu…
  • 3-dimensionellt ansiktslyft utan ingrepp, en nyutvecklad teknik i 3D!
  • Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) 3D
Hifu-ansiktslyft i uppsala

Ansiktslyft med HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) är ett alternativ till traditionell kirurgisk ansiktslyftning. Den stramar och lyfter ansiktshuden. Vid behandling av ansiktet förorsakas tusentals små koaguleringspunkter på 2-3 olika djup, dessa medför omedelbar sammandragning av vävnaden. Behandlingen stimulerar samtidigt till ny kollagenbildning vilket leder till en långvarig hudföryngrande effekt.

En ansiktslyft med HIFU behandling rör inte den synliga delen av din hud så du behöver inte ta en paus i ditt sociala liv. Energin från HIFU är helt oberoende av melanin och hemoglobin, vilken gör behandlingen passande för alla hudtyper. ansiktslyft med HIFU är fraktionell och mycket exakt vilket reducerar skador på omgivande vävnad

Varför HIFU?

Till skillnad från behandling med laser, radiofrekvens och andra tekniker tillför Hifu x energi på optimala djup i huden samt med optimal temperatur och precision utan att skada hudens ytskikt. Hifun är även ensamt om att använda ultraljudsvisualisering, vilket ger läkaren möjlighet att se de vävnadslager som behandlas, och därmed säkerställa att energin tillförs säkert till det område där det har optimal effekt. Ultherapy är ett spännande alternativ för dem som inte är redo för kirurgi — och för patienter som vill förlänga effekten av plastikkirurgi.

Vetenskapligt bevisad

Data från en unik Hifu-studie där patienter genomgick en Hifu-behandling på ena sidan av ansiktet visar att hifu-behandling leder till en kvantitativ ökning i graden av kollagenproduktion. Analysen av hudvävnad bevisade att Hifu x3 behandlingen gav en i genomsnitt 40% ökning av kollagenproduktionsgraden. Speciellt för kollagentyperna I och III — de typer som oftast förknippas med åldrande — var graden av kollagenproduktion på den sidan av ansiktet som behandlats med Ultherapy 21–68 % högre än den obehandlade sidan

Ansiktslyft med Hifu Estetiklaser Uppsala

VARFÖR ESTETIKLASER?

HIFU är också bland de få metoder som åstadkommer ett faktiskt lyft och som den amerikanska socialstyrelsen (FDA) godkänner.. Modern utrustning tillsammans med över 15,000 samlad erfarenhet av Hifubehandling ger dig både säkerhet och trygghet hos oss på Estetiklaser.

Gjorde Ansiktslyft hos Estetiklaser för 2 månader sen. Supernöjd med både resultat och bemötandet!

Nina

Ansiktslyft med Hifu

Frågor och svar

Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten kan markera behandlingsområdet och ett speciellt ultraljudsgelé appliceras först på huden för att leda in det hög intensiva ultraljudet ner till hudens nedersta lagen. stimulerar egna kollagen och elastinproduktion. Vissa patienter kan uppleva en viss smärta. Terapeuten kommer att arbeta med dig för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt.
Varje behandlingar tar 15 till 90 minuter. Man kan känna av ett lätt stickande eller värme under huden.

Du ska vara frisk. Innan behandlingen får man inte ta filler, botox, alkohol och blodförtunnande medeciner. Intag av kaffe eller andra drycker som innehåller koffein rekommenderas inte innan behandling. Känsliga personer rekommenderas ta smärtlindring ca 30-60 minuter före behandling.

Sedan 2012, har Hifu snabbt ökat i popularitet världen över som en avancerad icke- invasivt estetiskt åtgärd.

Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen. Behandlingen är en av de mest populära och utvecklade metoder som finns i nuläget. Vanliga behandlingsområden är:

Panna

Kinder

Hals

Kropp

Man kan behandla både ansikte och kropp där lös hud framträder.

Området precis under ögonbrynen och över ögonbrynen (ej locken på ögonen) och hela nedre ögonlocken.

Det är även möjligt att effektivt behandla envisa fettdepåer och celluliter genom att gå ner 13 – 16 mm under huden och förstöra fettet och strama åt huden.

De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd.

I vissa fall om huden är väldigt lös eller kund 50+ kan en behandling upprepas efter minst 5-6 månader. Din kropp kommer att fortsätta producera fristk kollagen under ett år. Efter det, kanske du vill fortsätta touch-up behandlingar?

Frågor och svar

Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastinproduktionen pågår upp till 6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. Efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.
Dina ögon kommer att se mer öppnare ut och du kommer ha bryn med mer lyft och ha fina mjuka linjer. På grund av att din hud producerar elastin, kommer din hud kännas mjukare och fastare.
Om du inte tror att du behöver operation ännu eller helt enkelt inte gillar tanken, kan HIFU vara den naturliga ansiktslyftningen eller det natruliga halslyftet för dig.
Indikationer för behandling:
• Lösa nack veck
• Hängande hud, särkilt runt munnen
• Tunn, torr hud
• Fina linjer och rynkor
• Mindre rodnad och torrhet
• Ojämn hudton och struktur
• Stora porer

Detta varierar från person till person och beror på ålder, medicinering etc. Det kan hålla upp till några år. Underhållsbehandlingar får göras efter ca 1-2 år.

Det är en icke kirurgisk och icke invasiv behandling som ej kräver återhämtningstid.

mycket säker metod som inte ger bestående biverkningar den har använts världen över och flera hundratusentals behandlingar har gjort den till en säker behandling.

Normala biverkningar är en rodnad, lite svullnad och lite obehag eller smärta som kan kännas under pågående behandling som avtar väldigt fort efter behandlingen.

Rodnaden och svullnaden samt stickningar kan hålla i sig i några timmar och försvinner för det mesta under samma dag. Detta är en bra indikation på att kollagenprocessen har påbörjats.

Frågor och svar

Alla hudtyper både män och kvinnor kan genomföra behandling med HIFU. Dock ej gravida, eppileptiker eller personer med pacemaker.

Beroende på vilket område som ska behandlas varar en behandling från 15-90 minuter.

Både HIFU och kirurgiska lyft stramar åt lös hud på ansikte och kropp. Skillnaden är att med HIFU finns inte biverkningar som uppstår vid kirurgiska behandlingar.

HIFU är det närmsta icke invansiva metoden där resultaten kan jämföras med kirurgiska ingrepp.

Ja, med HIFU kan man även arbeta med hudåtstramning och fettreducering..

Vissa personer som inte har mycket fett utan mera lös hud kan välja endast HIFU hudåtstramning.

Före och efter bild

hifu estetiklaser före efterhifu estetiklaser före efter
hifu estetiklaser före efter1hifu estetiklaser före efter2